Categorías
bht2

ne tür kumar lisansı alınabilir bilgisayar gerekir 11

POMEM GİRİŞ ŞARTLARI Bitlis Polis Meslek Eğitim Merkezi

ADSL modemler,eğer kullanıcı tarafından farklı bir ayar yapılmadıysa, bant genişliğini modeme bağlı ve internette gezinen tüm bilgisayarlara eşit şekilde dağıtmak üzere ayarlanmıştır. Eğer evde birden çok bilgisayar aynı anda interneti kullanıyorsa, bağlantı hızı, bu bilgisayarların sayısına bağlı olarak değişecektir. Ücretli Katma Değerli Servisler’de hat dondurma işlemi geçerli değildir. Abonelerimiz bu servisleri bağlantı adresi dışında bir internet erişimi üzerinden de kullanmak istemiyorsa bu servisler iptal ettirilmelidir. 9.2 Yazılım kullanımınız Arzum’un ilgili şirketleri tarafından sağlanan destek hizmetlerine dayanmaktadır. Hesabınızla ilgili herhangi bir güvenlik açığı oluşması durumunda (kullanıcı şifresinin ifşa edilmesi dahil ancak bununla sınırlı olmamak üzere) söz konusu durumu Arzum’a zamanında bildirmeniz gerekir ve Arzum ilgili önlemlerin alınmasında size yardımcı olur. Aksi takdirde hesabınızla ilgili tüm işlemler sizin sorumluluğunuzdadır. Hizmet Sözleşmesi (bundan böyle “Sözleşme” olarak anılacaktır) Arzum ve sizin aranızda imzalanır. İşbu Sözleşme, Arzum Gizlilik Politikasını ve diğer içerikleri kapsar ancak bunlarla sınırlı değildir. Değişiklik halinde Arzum ilgili değişikliği herhangi bir ek bildirim olmaksızın lisanslı bir yazılım aracılığıyla mesaj göndererek bildirir. Değiştirilen sözleşme ve kurallar duyuru yapıldıktan sonra otomatik olarak işbu Sözleşmenin bir parçası halinde gelir ve tarafınıza ek bir bildirim yapılması gerekmez. Bu tür değişikliklere itiraz edilecekse Arzum hizmetini kullanmaya son verin; ilgili hizmeti kullanmaya devam ederseniz değiştirilen kurallara itiraz etmediğiniz ve bunlara riayet etmeyi kabul ettiğiniz varsayılır.

  • Yeni yönetmeliğe göre GNO’nuz 2.50’nin üzerinde ise, danışmanınızın önerisi, Bölüm Başkanınızın onayı ile almakta olduğunuz derslerle birlikte 36 ders saatini geçmeyecek şekilde üstten ders alabilirsiniz.
  • TTNET, çeşitli yeni abonelik kampanyaları dahilinde müşterilerine farklı marka, model ve özelliklerde hediye ADSL modemler vermektedir.
  • Bütün mesleklerde bilgisayar kullanılması, kişisel bilgisayarların her eve girmesi, İnternete ulaşmanın çok kolay ve ucuz bir hâle gelmesi istisnasız her bilgisayarın bir bilgisayar ağına bağlı olması anlamına gelmektedir.

(2) POMEM giriş puanına göre erkek, kadın ve Emniyet Teşkilatı personelinden şehit veya vazife malulü olanların eş veya çocukları için asıl, yedek ve başarısız olmak üzere ayrı ayrı sınav sonuç listesi düzenlenir. Erkek ve kadın asıl adayların % 30’una tekabül eden sayıda yedek aday listesi, en yüksek puandan başlanarak belirlenir. MADDE 1 – (1) Bu Yönetmeliğin amacı, Polis Akademisi Başkanlığına bağlı Polis Meslek Eğitim Merkezlerine alınacak öğrencilerde aranılacak şartlar ile giriş sınavlarına ilişkin usul ve esasları düzenlemektir. Limitli ya da limitsiz tüm iş yeri internet hat sahibi müşterilerimiz için tasarladığımız Kota Sorgulama uygulamamıza buradan ulaşabilirsiniz. Limitsiz internet paketi kullanıyorsanız internet kullanım oranınızı eğer limitli paket kullanıcısı iseniz bu ay kaç GB kullanım hakkınız kaldığını görüntüleyebilirsiniz. Online İşlem Merkezi ya da E-fatura portalindeki “Fatura Ayarları” bölümüne e-posta bilginizi kaydederek faturalarınızı e-posta yolu ile de alabilirsiniz. Ayrıca, müşterilerimize SMS ve email ile fatura hatırlatmaları da yapılmaktadır. ADSL İLK YARDIM videolarını bilgisayarınızda bulundurmazsanız internet bağlantısı sağlayamadığınız durumlarda izleyemezsiniz. Bu sebeple, internet bağlantısı kuramadığınız ve ihtiyaç duyduğunuz her an izleyebilmeniz için bu videoları bilgisayarınıza indirmenizi önemle tavsiye ederiz.

Cayma hakkınız için belirli istisnalar ve gereksinimler geçerlidir. Bu Sözleşme ile herhangi bir Lisans Verenin şartları arasında ihtilaf yaşanması hâlinde, aşağıdaki Bölüm 1.B.v.5’e bakın.

Yapılan güvenlik soruşturması ve arşiv araştırması ile ilgili sonuçlar POMEM Yönetim Kurulunca değerlendirilerek karara bağlanır. Cep telefonunuz ile bulunduğunuz her noktadan TTNET ile ilgili işlemlerinizi gerçekleştirebilmek için TekŞifre oluşturmanız gerekmektedir. Tüm uygulamalarımızı kullanmanızı sağlayan size özel şifreNİZ OLAN TekŞifre’niz ile giriş yapacağınız Online İşlemler’de hızlı ve güvenli şekilde işlemlerinizi gerçekleştirebilirsiniz. Eğer TekŞifreniz bulunmuyorsa aşağıdaki şekilde ulaşacağınız Online İşlemler anasayfamızda yer alan “TekŞifre Hesabı Oluştur” linkinden TekŞifre oluşturabilirsiniz. Müşterinin hat dondurma dönemindeki kotası hat dondurmadığı dönem ile sınırlıdır. Örneğin; 6 GB kotalı paket kullanan bir abone ayın 15’inde hat dondurma hakkından yararlandığında aylık kullanım ücreti olarak kullandığı kısmı ödeyecek ve aylık kotasıda 3 GB olacaktır. 3 GB’nın üzerinden bir kullanım varsa abonenin faturasına kota aşım ücreti yansıyacaktır. 9.1 Arzum hizmetlerini kullanırken lisanslı yazılımı yetki kapsamına uygun şekilde kullanacağınızı, yazılım ve yazılımda yer alan içeriklerin fikri mülkiyet haklarına saygı duyacağınızı ve Sözleşme uyarınca yükümlülüklerinizi yerine getireceğinizi anlamalısınız. Arzum işbu Sözleşmeyi esaslı şekilde ihlal etmeniz durumunda kullanım lisansını fesheder. Mazeretiniz sebebi ile (sağlık, ekonomik, ailevi v.b.) eğitiminize bir süre ara vermeniz gerekiyor ise bunu bir dilekçe ve ekli belgelerle ilgili Fakülte Dekanlıklarına ,Yüksekokul Müdürlüklerine dönemin başlamasından itibaren 15 gün içinde başvurmanız gerekir.

MADDE 21 – (1) Adaylar, intibak eğitiminin herhangi bir aşamasında POMEM Müdürlüğüne yazılı başvuruları ile POMEM’den çıkma isteklerini bildirerek ayrılabilirler. (2) Eğitim-öğretimin başlaması gününden itibaren üç iş günü geçtikten sonra kontenjan doldurulmamış olsa dahi yedek aday çağrılmaz. Olmak üzere beş ayrı kritere göre ve her bir kriter yirmi puan olmak üzere toplam yüz tam puan üzerinden yapılır. Adayın mülakat sınavından başarılı olabilmesi için yüz puan üzerinden en az yetmiş puan alması gerekir. B) Başarılı olmak için yüz tam puan üzerinden en az altmış puan almak zorunludur. Fiziki yeterlilik sınavı sonuçları Başkanlıkça belirlenen yer ve zamanda ilan edilir. (3) Hakkında “Polis Meslek Eğitim Merkezi Öğrenci Adayı Olamaz” kararı verilen adaylar, aynı başvuru dönemi içinde başka bir sınav komisyonuna başvuramazlar. Ç) Fiziki yeterlilik sınav komisyonu; birinci veya ikinci sınıf emniyet müdürünün başkanlığında, bir rütbeli personel ve bir tane Başkanlıkta görevli beden eğitimi öğretim elemanı veya kurum dışından beden eğitimi öğretmeninden oluşur. (3) Öğrencilerin POMEM’lere dağıtımına ilişkin planlama, mevcut kapasite gözetilerek Başkanlıkça yapılır. MADDE 6 – (1) POMEM’lere alınacak öğrenci sayısı Başkanlık ile Personel Dairesi Başkanlığı tarafından; POMEM’lerin kapasitesi, Emniyet Teşkilatındaki boş kadro sayısı ve ihtiyacı göz önüne alınarak, her dönem için, erkek ve kadın olmak üzere ayrı ayrı tespit edilir.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *